Bh. firma otvorila 46. prodajni objekat

0

Osnovana daleke 1989. godine, kompanija Yimor Domaljevac sa lancem marketa MEGA Diskont danas važi za jednu od najvećih veletrgovisnkih firmi na području Bosne i Hercegovine.

Jučer su otvorili još jednu poslovnicu u Gračanici koja se prostire na 1.200 metara kvadratnih i ujedno je jedna od većih marketa u lancu.

– MEGA Diskont danas otvara 46. objekat. Pored postojećeg objekta u Gračanici danas otvaramo vrata još jednog. Našim kupcima priredili smo pregršt iznenađenja – kazala je Petra Antić, voditeljica Marketing službe MEGA diskonta.

Osiguravanje konstantnog rada MEGA Diskonta primarni je cilj kompanije, a otvaranjem 46. objekta stvaraju se uslovi i za nova radna mjesta. U novootvorenom objektu trenutno je zaposleno više od 15 radnika, ali kako navode iz kompanije u narednom periodu doći će do povećanja broja zaposlenih.

Još jedan od ciljeva kompanije jeste prepoznatljivost, ali i zadovoljstvo kupaca.

Bogata ponuda proizvoda za sve uzraste, povoljne cijene, te kontinuirane akcijske pogodnosti glavni su razlozi zbog čega građani MEGA Diskont stavljaju na prvo mjesto, prenio je RTV Slon.