Banja Luka: Jedinstven događaj za ljubitelje automobila

0

SiM Impex, jedan od bh. lidera u distribuciji rezervnih dijelova, opreme i kozmetike za putnička i laka komercijalna vozila, u saradnji sa svojim francuskim partnerom, 1. marta u Banjaluku dovodi čuveni Valeo On Tour Roadshow, koji će obradovati sve ljubitelje automobilizma.

Događaj koji je već dobio epitet svjetske auto-moto atrakcije, u proteklih godinu dana obišao je više od 20 država, te privukao ogromnu pažnju u metropolama kao što su London, Brisel, Kopenhagen, Amsterdam, Rim, Pariz…

Ovo je prvi put da Valeo on Tour Roadshow dolazi u BiH, a posjetioci će imati priliku da ga vide od 10 do 20 časova na parkingu tržnog centra Emporium, prenosi portal banjaluka.net

U pitanju je inovativno predstavljanje kompletnog asortimana jednog od najvećih svjetskih proizvođača auto-dijelova i dodatne opreme – Valeo, koji je postavljen u samoj prikolici njihovog kamiona.

Posjetioci će se tako na jedinstven i interaktivan način upoznati sa njihovom ponudom te prisustvovati interesantnim prezentacijama koje će trajati u prosjeku oko 20 minuta.