Alma Ras ustupa franšizu zainteresovanim fizičkim i pravnim licima

0

Lider na bh. tržištu u proizvodnji i prodaji finog rublja i spavaćeg programa kompanija Alma Ras uputila je poziv zainteresovanim fizičkim i pravnim licima za ustupanje franšize.

Kako navode iz ove kompanije, sistem podrazumijeva organizaciju i koncept maloprodajne trgovine – butika sa širokim asortimanom brendova Alma Ras i Manners.

Originalne i vlastite sezonske kolekcije proljeće/ljeto i jesen/zima, uz basic i stalni program, te asortiman odabranih dobavljača asesoara, zadovoljavaju dobnu grupu 18 – 55 godina.

“Primaoci franšize uživaju potpunu podršku kompanije, timova sa višegodišnjim iskustvom, u svakom pogledu i svakoj fazi poslovanja”, poručuju iz kompanije Alma Ras.

Osnovni uslovi i zahtjevi koje primalac frašize treba zadovoljiti su finansijska stabilnost i likvidnost, mogućnost zakupa ili prostor u vlasništvu površine 40 – 80 m2 sa izlogom od oko 5 – 10 m2 pripadajuće površine, lokacije u užoj gradskoj jezgri ili frekventnom dijelu grada, centralne gradske shopping ulice i šetališta, shopping centri.

Krajnji rok za prijavu je 31. 08. 2017.

(Agencije)