Ako tražite posao: Otvorena radna mjesta u Sarajevu, Zenici, Tuzli…

0

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu boljiposao.com i sretno!

Ecoton d.o.o. upošljava Servisera printera i kopir aparata / Voditelj servisa (m/ž) u Sarajevu. Prijave traju do 19.4.2023. Poslodavac nudi rad u prijatnom kolektivu, interesantne i stabilne finansijske uslove te korištenje službenog vozila i telefona. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Mikrokreditna fondacija Mikra traži Mikrokreditnog Promotera (Kreditni službenik) (m/ž) u Zenici. Prijaviti se možete do 10.4.2023. U želji osnaživanja svoga tima upošljavaju nove radnike, koji svoju karijeru žele razviti u perspektivnom, dinamičnom i prijatnom radnom okruženju. Prijavite se putem linka.

Terme Ozren traže Konobara (m/ž) u mjestu Kakmuž, Petrovo. Očekuju Vas smještaj i hrana, stimulativna primanja te mogućnost napredovanja unutra odjela i kompanije. Prijaviti se možete do 6.4.2023. putem brze prijave.

INPROZ – Institut za zaštitu i projektovanje d.o.o. traži Diplomiranog inžinjera mašinstva (m/ž) u Tuzli. Prijave traju do 6.4.2023. Prijavite se putem brze prijave na linka.

KING ICT d.o.o. upošljava .NET developera (m/ž) u Mostaru. Prijaviti se možete do 16.4.2023. Očekuje Vas rad s poznatim i izazovnim klijentima na jedinstvenim projektima koji digitaliziraju društvo. Prijavite se klikom na link.

Za još veći izbor poslova posjetite portal boljiposao.com. Sretno u pronalaženju posla!