Air Serbia najbolja u regionu po ocjeni AirlineRatings.com

0

Air Serbia ocijenjena je sa maksimalnih sedam zvjezdica za bezbjednost i tako uvrštena među najbezbjednije aviokompanije, dok su kompletan proizvod i usluga ocijenjeni sa pet zvjezdica što je najbolji rezultat u regionu jugoistočne Evrope, prenijela je danas ova kompanija rezultate analiza portala za rejting u oblasti civilne avijacije AirlineRatings.com.

Kako je ocijenjeno srbijanski nacionalni avioprevoznik osvojivši najbolje ocjene među kompanijama jugoistočne Evrope ponovo je potvrdio lidersku poziciju u kategorijama bezbjednosti i proizvoda.

“To što smo sačuvali lidersku poziciju u jako oštroj konkurenciji i drugu godinu zaredom dobili najbolje kombinovane ocjene pokazuje da idemo u dobrom smjeru i da spadamo u red najboljih kompanija u ovom dijelu svijeta“, izjavio je generalni direktor kompanije Duncan Naysmith.

Air Serbia je iste ocjene imala i 2018. godine kada je bila najbolje ocijenjena kompanija u regionu, navodi se u saopštenu.

Portal AirlineRatings.com kao najbolju aviokompaniju za 2020. godinu izabrao je Air New Zealand, dok je prošlogodišnji pobjednik Singapur Airlines osvojio prestižnu nagradu za prvu klasu a Qatar Airqays priznanja za najbolji catering i najbolju biznis klasu.