7 statusa koje nikada ne bi trebalo da objavite na Facebooku

0

Ako imate običaj da na svom profilu pišete ovakve stvari, vrijeme je da prestanete.

  1. Patetični izlivi ljubavi: Ogromno srce, “maco”, “kuco”, “dušo” na zidu vaše djevojke je previše – da ne pričamo o vašem zidu! Izlive nježnosti i strasti sačuvajte za spavaću sobu, piše Men's Health.
  2. Apsolutno nebitne izjave: “Sjedim na kauču sa najboljim drugom i pijemo pivo.” Vau, pa to stvarno nije uradio niko do sad.
  3. Kratak razgovor na Facebooku: “Kad se nađemo?” napisano na zidu i nastavak dogovaranja sa prijateljima kroz komentare je bespotrebno zauzimanje verituelnog prostora i, praznajmo, smaranje onih kojih se to ne tiče. Za to služe telefoni!
  4. Ogovaranje šefice i kolega: Uvijek je neprijatno kada shvatite da određene informacije sa vašeg privatnog profila mogu da dođu do vaših nadređenih.
  5. Pasivno-agresivni statusi: “Stvarno me nervira kada ljudi za koje sam mislio da su mi prijatelji pokažu svoje drugo lice i zabodu mi nož u leđa.” Što ih ne biste tagovali? Naravno da smo ironični, zato odustanite od tog statusa, pozovite ih i raščistite sukob u četiri oka.
  6. Vaši fitnes ciljevi i izveštaji iz teretane: Drago nam je da vježbate, ali vjerujemo da vaši prijatelji s Fejsbuka nisu vaši treneri i da ih ne interesuje koliko ste istrčali juče na traci ili koliko ste digli iz benča. Ne, tako ne ispadate frajer sportskog duha i nepobjedive snage – prije izgledate kao težak smarač.
  7. Statusi o vremenu: Možemo i sami da pogledamo kroz prozor, pa nam nije potrebna vaša vremenska prognoza.