4 užasna muška postupka koje žene smatraju divnim

0

Možda vam se na prvi pogled čini da su njegovi postupci dokaz njegove ljubavi, ali ovi to definitivno nisu!

1.Kad izađete sa prijateljicama stalno vam šalje poruke: Prvo ste dobili poruku “lijepo se provedi večeras”, na šta ste odgovorili Hvala i poljupcem. Baš je sladak! Odnosno, bio bi sladak da je stao na tome, ali do kraja večeri stiglo je još dvadesetak njegovih sms-ova, zbog koji ste noć proveli sa nosom uronjenim u svoj telefon. Kladimo se da je druga poruka glasila “kako se zabavljate”, a treća (koja je stigla nakon što mu na drugu niste odgovorili u roku deset minuta) “nedostaješ mi” ili “pa nisi me valjda već zaboravila”. Očigledno je riječ o nesigurnom muškarcu koji pokušava da vas kontroliše.

2.Komentariše vaše oblačenje: Prošle nedjelje kada ste obukli mini suknju, namignuo vam je i rekao: Draga, mislim da si zaboravila da obučeš donji dio. Iako ste u toj istoj suknji bili i kad vas je upoznao. U nekoliko navrata je prokomentarisao kako “u toj uskoj haljini izgledate kao narodna pjevačica”, i to pred društvom, a pred vašom mamom je konstatovao da biste se mogli da počnete da se oblačite malo ozbiljnije jer više niste djevojčica. Muškarci su nevjerovatni. Dok “jure” ženu, ne smeta im što su oskudno odjevene, ali kad osvoje onu koju žele, iznenada postaju konzervativni. U stvari je ljubomoran.

3.Šta god ga zamolite, odgovara sa “Da, draga!”: Ne kaže to zato što će vas poslušati ili zato što vas uopšte sluša, već zato što misli da ste suviše zahtjevni, da ga gnjavite i da sve mora da bude po vašem, ali nema hrabrosti da vam to kaže, pa pokušava da bude duhovit.

4.Kad se posvađate, zove vaše drugarice: Ne čini to kako bi vas bolje razumio, dobio mišljenje “treće strane” i popravio vašu komunikaciju, već kako bi vas eventualno uhvatio u laži ili pokušao da vaše prijateljice “pridobije” na svoju stranu.