4 razloga da završite svoju vezu

0

Sve žene u određenom periodu života, kada takozvono “zvono”, počne da zvoni glasnije, žele da nađu srodnu dušu. Na žalost, onda kada mislite da ste pronašli srodnu dušu, pokaže se da je to bila najveća greška u vašem životu.

Da biste izbjegle takve potencijalne propuste i nevolje, morate dobro upoznati muškarca sa kojim planirate vezu ili brak. Koji tip muškarca ne zaslužuje poštovanje žena!

  1. Govori loše o bivšim: Naravno da ne mislimo da treba da opiše sve svoje loše situacije u prethodnim vezama, ali ne smije da govori loše o svojim bivšim partnerkama. Takođe, ukoliko govori o prethodnim vezama, ne mora da koristi hiljade ukrasnih pridjeva. Prvo, to znači da nije prevaziđeno. Osim toga, to pokazuje da ga i dalje veoma boli i da će sigurno sve svoje nesigurnosti prenijeti na vas.
  1. Nema prijatelja: Muškarac koji nema prijatelja, vjerovatno znači da nije imao dovoljno povjerenja da održi bilo kakvo prijateljstvo. Vjerovatno je lažov ili nepouzdan. Kao što znate, muška prijateljstva su zasnovana na povjerenju i ako nema prijatelje to znači da nešto nije u redu sa njim.
  2. Kaže sa ponosom da vara: Ako je to uradio jednom, ponoviće to hiljadu puta. Muškarac koji vam jasno stavlja do znanja da vara u vezi, nije pogodan za stabilan odnos kakav vi priželjkujete. Naravno, da će reći da vas nikad ne bi prevario…ali, ovo je posebna kategorija muškaraca za koje je prevara podvig. Klonite ih se, na vrijeme.
  3. Ne može naći stalan posao: Kao što znate, ako tražite nekog za ozbiljnu vezu, ovaj tip muškaraca je nepouzdan. Vama novac nije prioritet, ali muškarac mora da bude finansijski nezavisan. Porodici treba prihoda, jer rashoda ima na hiljade. Čovjek koji nema posao, nije stabilan i neće biti u stanju da ispuni vaše zahtjeve!