3 najgora tipa muškaraca koje možete sresti

0

Ovo su tri najgora tipa muškaraca koje možete sresti, i s kojima je najbolje odmah okončati vezu.

# Tip 1: Bahati frajer

On je frajer koji je u stanju da vas uvede na svaku zabavu, koji vas besramno grli u ljubi kad god mu se to prohtije, koji vam ne pošalje poruku 2 mjeseca, a onda se javi kao da ste se upravo juče vidjeli, naravno, u želji da se ponovno vidite.

On je uobraženi lik pun sebe, koji uprkos tome uspijeva biti harizmatičan i šarmantan. Na prvu vam vjerovatno djeluje kao super zanimljiv tip, ali nakon jako kratkog vremena ćete shvatiti da to nije frajer kojeg želite da imate u životu.

Kako ga se riješiti?

Jako jednostavno. Izbrišite ga iz svog života u svakom aspektu. A kada vam se (ili bolje rečeno ako se) sljedeći put javi u 2 ujutro jer bi se, eto, malo družio, recite mu da imate dečka. Ne sumnjamo da on u rezervi već ima sljedeću žrtvu.

# Tip 2: Dečkić

On je super spontan i zabavan i djetinjasto iskren. Sa njim ćete se provoditi toliko sjajno da ćete potpuno zaboraviti na činjenicu da svakodnevno spava do podne, nema posao, vozačku dozvolu niti zdravstveno osiguranje. Ako već niste u stanju da probušite njegov zabavni balon, onda makar izađite iz njega.

Kako ga se riješiti?

Počnite da izlazite na mjesta prikladnija za zrele, samosvjesne osobe i odlazite na događanja koja zanimaju prvenstveno vas. Zamolite prijatelje koji imaju sređene živote da vas upoznaju sa kvalitetnijim muškarcima.

# Tip 3: Lignja

Ovaj frajer je super drag. Uvijek vas pomno sluša, pristojan je, vaša mama ga obožava, a čak se vrlo često seti da vam donese cvijeće bez nekog posebnog razloga. Ali, sa njim jednostavno nema ni strasti ni uzbuđenja jer je dosadnjikav i predvidiv kao i svaki seks s njim.

Kako ga se riješiti?

Brutalnom iskrenošću. Uzmite u obzir da su veze sve manje uzbudljive što su dalje od početka. Ako već na samom početku veze primećujete da to i nije to, bježite glavom bez obzira. Setite se da je bolje da ste sami, nego u vezi s pogrešnim frajerom.