Sada je pravo vrijeme za termo fasadu: JUB ti poklanja dodatni popust

0

JUBIZOL je termoizolacioni fasadni sistem koji nudi rješenja za djelotvornu toplotnu izolaciju građevinskih objekata, štiti fasadne površine od atmosferskih uticaja i ispunjava zahtjeve po pitanju estetskog izgleda objekta.

Garancija i do 25 godina na funkcionalnost ugrađenog sistema

Metodama ubrzanog starenja i termičkih šokova u mikroklimatskim komorama dokazali smo znatno duže vrijeme postojanosti JUBIZOL fasadnih sistema i njihov duži rok trajanja čak i pri najzahtjevnijim uslovima upotrebe.

Uštedite troškove energije i do 40 posto

Gubitak energije preko površine fasade može da ide od 30-50 posto. Tako npr. neizolovana kuća iz 1970. godine troši energije i novca isto koliko i automobil koji troši 20L / 100 km.

Trajno zaštitite Vaš objekat!

Kada inicijalno uložite u ugradnju JUBIZOL termoizolacionog sistema, ovaj sistem vam dugotrajno omogućava zaštitu i efikasnost, ne zahtjevajući dodatne troškove napajanja, servisiranja i sl., za razliku od sistema za klimatizaciju.

JUBIZOL termoizolacioni sistemi garantuju idealnu i efikasnu toplotnu izolativnost i samim tim obezbjeđuju zdrave i prijatne uslove stanovanja.

Povećajte vrijednost svog objekta

Ugradnju JUBIZOL termoizolacionog sistema treba posmatrati i kao investiciju do kvalitetnijih i vrijednijih kvadrata. Ukoliko je Vaš objekat (stan, kuća, poslovni objekat i sl.) kvalitetno termički izolovan, on sigurno ima i veću tržišnu vrijednost.

Obezbjedite zdrav i komforan radni i životni prostor

Komforan životni i radni prostor u enterijeru, podrazumjeva temperaturu u rasponu između 19 i 22°C i vlažnost vazduha između 40 i 60 posto. Za postizanje ovih idealnih boravišnih uslova u prostoriji, potrebni su idealno termoizolovani zidovi, jer nedovoljna toplotna izolacija objekta dopušta povećanu razmjenu toplote i tako suštinski utiče na kvalitet stanovanja.

Osvježite estetski izgled vašeg objekta

Termoizolacioni sistemi JUBIZOL obezbjeđuju vrhunska rješenja po pitanju estetskog izgleda objekta. Završni premazi (malteri i fasadna boja) obezbjeđuju da fasada izgleda kao zaribana ili kao zaglađena struktura, kao i različitu hrapavost. JUBIZOL sistemi, takođe, nude veliki izbor nijansi boja i njihovu maksimalnu postojanost.

U JUB Design Studiju izrađuju se studije za JUBIZOL sisteme – kreativna rješenja estetskog izgleda objekta. Termoizolacioni sistemi JUBIZOL garantuju vrhunski estetski izgled i kolorit i ekološku prihvatljivost i usklađenost sa životnom sredinom.

AKCIJA je u toku…

Pri kupovini kompletnog fasadnog termoizolacijskog sistema JUBIZOL, uz garanciju, poklanjamo ti dodatni popust od 20 posto na cijenu stiropora.

Akcija traje od 04.09. do 28.09.2023. godine.