U Dubaiju otvoren najveći Bugattijev salon, sa samo jednim izloženim automobilom

0

U središtu Ujedinjenih Arapskih Emirata, popularnom Dubaiju, dosada je prodano već 30 Chirona i 55 Veyrona, pa su Emirati najuspješnije Bugattijevo tržište.

Polovica svih planiranih Chirona dosada je već rasprodana, a razlog su monstruozna snaga (čak1500 KS) i neprikosnoveni prestiž 2,7 miliona eura vrijednoga Chirona. S obzirom na to da se novi, najveći Bugattijev prodajni salon s površinom 240 četvornih metara, nalazi u središtu Dubaija, nije nemoguće zamisliti prodajne rezultate u Emiratu. Primjerice, dosada su arapski vlasnici kupili čak 26 posto svih Bugattijevih automobila u svijetu. U brojkama to je 30 Chirona i čak 55 Veyrona.

U novom je prodajnom salonu izložen samo jedan automobil – svijetloplavi Chiron, a prostor oko njega služi za odmor kupaca i klijenata ovoga francuskog brenda. Naime, luksuzni namještaj iz Bugatti serije nalazi se u ovome salonu, a samo jedna sofa iz kolekcije stoji i više od 10 hiljada američkih dolara.

Budući kupci tako će u luksuznom okruženju birati i konfigurirati svoj novi Chiron, a za ‘hardcore’ fanove pobrinut će se Amalgam Collection s Bugattijevim modelima u mjerilu 1:8 i 1:12. (24sata.hr)