Sarajevo Communication Festival by Bisnode 6. decembra u Mikser Houseu

0

SCF – Sarajevo Communication Festival by Bisnode = Direktan, dinamičan, interaktivan, efikasan – u svakom pogledu drugačiji poslovni događaj

Cilj Festivala koji Bisnode organizira 06. 12. 2017. u Mikser Houseu u Sarajevu je okupiti lidere šireg poslovnog okruženja i predstaviti na jednom mjestu trendove, konkretne projekte i informacije o poslovnim projektima koji su doprinijeli unaprjeđenju poslovanja i imali izuzetno pozitivne rezultate.

Glavna tema Festivala je Njeno Veličanstvo Komunikacija – ona koja nas predstavlja kupcima, korisnicima, poslovnim partnerima, zaposlenicima, tržištu, ona koja povezuje i definira poslovne procese.

Kako predvidjeti sljedeću kupovinu svojih klijenata? U kojem pravcu će se kretati i kako kreirati tržište u sljedećih 10 godina? Kako postići uspjeh na polju izvoza? Kako automatizirati komunikacijske kanale u marketingu i prodaji? Kako big data pretvoriti u smart data u raznim poslovnim modelima?

To je samo dio tema o kojima ćemo razgovarati sa nekim od najzvučnijih imena iz polja biznisa i komunikacije na Sarajevo Communication Festivalu, kojeg Bisnode organizira u Aprilu 2018.

Stoga, za zagrijavanje publike i pripremu za april 2018. Bisnode BH organizira 06. 12. 2017. u Sarajevu u Mikser Houseu 1. dan SCF – Sarajevo Communication Festivala.

A voditelj Zijah Sokolović zasigurno će zagrijati sve goste i učesnike SCF 2017.!

Nakon uvodnog zagrijavanja, u BUSSINES STORY će Zijahovi sagovornici biti prof. dr. Ismar Alagić, direktor Tešanjske razvojne agencije; Muhamed Pilav, vlasnik, MS Wood Sarajevo; Jasmin Ligata, sportski novinar/PR; Bojana Šutvić, jedan od osnivača i izvršni urednik portala BiznisInfo; Jasmin Maričić, vlasnik firme Poslovni glasnik i urednik magazina Banke&Biznis u BiH; prof. dr. Vesna Babić-Hodović sa Ekonomskog fakulteta u Sarajevu; Ismedina Perviz, direktorica Feba d.o.o., koji će govoriti o svom i radu svojih kompanija i načinu komunikacije sa poslovnim partnerima i Erna Sošević, osnivač i Bizbook.ba portala za razmjenu poslovnih ponuda i potražnje.

BUSINESS FAIR za partnere i prijatelje Festivala daje interaktivnu prezentaciju svojih proizvoda i usluga NLB Banka, D&B Credit, Hercegovina Produkt Međugorje, S-Kraljica iz Visokog, Madi Tešanj, Klas Sarajevo, Nestle, BH Passport i prirodna kozmetika io&bio.

Poseban bombon događaja je prezentacija poslovne odjeće Prevent Lab-a. Coctail Party SCF-a glazbeno će izazvati Ina Hamzić. 

Stoga, pridružite se SCF Sarajevo Communication Festivalu i budite dio uspješne plovidbe u poslovnim vodama!

Kontakt:

Darija Marković, koordinator projekata Bisnode BH

061 866 295

www.scf2017.ba