Konzum snimio spot da zahvali svima koji su bili uz njih

0

Konzum je danas na televizijskim stanicama u Hrvatskoj i svom službenom YouTube kanalu objavio spot koji sadrži poruku za sve one koji su bili uz njih u najtežim trenucima.

– Još uvijek smo tu i dajemo sve od sebe. Zbog vas nećemo odustati – poručili su na svom Facebooku.

– Pitam vas, kad prestane biti dobro i dođu teškoće, zašto ne odustanete? Jednostavno je, ne možete njivi reći da zaustavi rast žita, maslini da odustane od rađanja, ne možete moru reći da prestane darivati sol, ne možete radišnom čovjeku reći da odustane od rada. I mi smo od onih koji ne odustaju, koji znaju da nije neuspjeh pasti, neuspjeh je ne ustati ponovno – govori narator u spotu u kojem se slike mora, vinograda i polja izmjenjuju sa scenama koje prikazuju zaposlenike Konzuma na radnom mjestu.

– Ovaj Konzumov spot poruka je svima onima koji su uvijek bili uz nas, koji su pokazivali svoju podršku i u najtežim trenutcima. To je poruka za naše obitelji koje s nama proživljavaju svaki dan. Poruka za sve naše kolege koji vjeruju u našu budućnost. Poruka za poslovne partnere. Poruka za sve naše kupce koji nisu odustali od nas. I za one koji jesu. Ovo je poruka kojom govorimo da smo još uvijek tu i da dajemo sve od sebe. I da nećemo odustati – stoji u opisu spota na YouTubeu.

Izvor: Jutarnji list